Schrijf je in voor het groepsfeest!

Beste ouders, sympathisanten, familie, leden, kortom iedereen,

Ken je dat, zo’n gigantisch leuke en gezellige avond? Samen met vrienden en familie? Bijpraten over de spannende verhalen die je nog te vertellen hebt? Een superlekkere maaltijd naar binnen slurpen? Nog een beetje blijven plakken met een drankje in de hand? Genieten van optredens gebracht door de beste acteurs die je kent?
Nee? Wel, dan hebben wij hier de ideale gelegenheid voor! Het is tijd voor ons spetterende groepsfeest!

Groepsfeest? Jawel, je hoort het goed. Hierbij nodigen wij je allemaal uit om de lekkerste Chiro-spaghetti van heel het land te komen eten. Nadien kan je genieten van optredens gemaakt en gespeeld door onze eigenste chiroleden. Na de optredens kan je nog smullen van een lekker dessert met koffie of thee.

Wil je graag helpen op de avond zelf?

Wij zijn nog op zoek naar helpende handen achter de bar en bij het buffet. Doe je liever iets op voorhand? Dat kan! Maak je lekkerste of eenvoudigste dessert klaar zodat iedereen kan smullen van een uitgebreid dessertenbuffet. Gelieve dit al op zaterdag mee te brengen bij de generale repetities. Je kan dit ook aanduiden op het inschrijvingsformulier.

Waar en wanneer gaat dit topevenement door?

Op zaterdag 14 april 2018 verwelkomen we jullie graag in de PC De Reinaert (Reinaertstraat 26, Gent), het gebouw naast de chirolokalen. Vanaf 18 uur kan er aangeschoven worden om te eten. Kom je enkel voor de toneeltjes? Die beginnen om 20 uur.

Generale repetitie

Doet je kind mee aan de optredens? Dan is er nog een generale repetitie de dag zelf (14/04/2018) in de voormiddag, tevens in PC De Reinaert. Hieronder vind je een tijdsschema.

  • Keti’s: 9 tot 12 u.
  • Tito’s: 9.30 tot 12 u.
  • Rakwi: 10 tot 12 u.
  • Speelclub: 10.30 tot 12 u.
  • Pinkels: 11 tot 12 u.

Wij hopen jullie in groten getale te mogen verwelkomen!

De leiding van Chiro Sint-Jan