Winterbreak

Beste leden en ouders,

Het is weer die tijd van het jaar: er valt af en toe sneeuw, die dan weer verdwijnt met de regen, hier en daar worden huizen versierd met lichtjes, alsook de binnenstad voor de kerstmarkt en aansluitend het lichtfestival. Tot slot zetten velen een niet te missen kerstboom. De pakjesstapel wordt steeds groter en het vuurwerk aan Portus Ganda komt steeds dichterbij.

Dat klinkt allemaal heel mooi en feestelijk, maar voor de leiding is dit een ander verhaal. Zij moeten helaas ‘den blok’ in. De helse examens zijn in aantocht en dan isoleert de leiding zich volledig van de buitenwereld en hebben ze een eigenaardig bestaan. Met andere woorden, de Chiro is genoodzaakt een winterpauze in te lassen tot 4 februari 2018.

Tussendoor gaan we wel nog schaatsen op 7 januari 2018! De exacte details volgen later.

We nemen de vrijheid om al eens naar het einde van het chirojaar te springen: het bivak! Het bivak zal dit jaar doorgaan van 16 tot en met 24 juli 2018!

Voor een up-to-date overzicht van de data, kan je zoals steeds terecht op de jaarkalender.

Groetjes,

De leiding