Belangrijke mededelingen start chirojaar

Hierbij enkele belangrijke mededelingen voor de chiroleden en hun ouders.

Startdag op 1 oktober 2017

Zoals vermeld in de vorige nieuwsbrief gaat dit chirojaar van start op 1 oktober as. Iets later op het jaar dan normaal dus. Doordat we dit jaar starten met minder leiding dan gehoopt, hebben we wat meer tijd nodig voor de voorbereidingen.

Geen huisbezoeken

Om diezelfde reden zullen de traditionele huisbezoeken dit jaar niet kunnen plaatsvinden. We focussen al onze aandacht en energie op de start van het chirojaar.

Chirozondag van 14 tot 17.30 u.

Op ons laatste overleg werd besloten om de chirozondagen met een halfuurtje in te korten. Reden hiervoor is tweeërlei. Dit moet de leiding elke zondag wat meer tijd geven voor de evaluatie van de activiteit van die dag. Daarnaast zorgt dit ook voor wat meer ademruimte voor ouders — van vooral de jongste kinderen — die hun kroost die avond tijdig in bed willen steken. We hopen op jullie begrip voor deze beslissing.

Bovenstaande informatie komt zeker nog aan bod op onze startdag, maar we besloten om hierover zo snel mogelijk te communiceren.