Terugkomst bivak op 21/07

Morgen is het zover: dan kunnen ouders hun chirokroost terug in de armen sluiten na een deugddoende bivak. Rond 16.30 uur mag je hen aan de chirolokalen verwachten (hou de Facebookpagina in de gaten voor last-minute wijzigingen!).

Vele handen maken licht werk

Alle ouders zijn welkom om een handje mee te helpen met het uitladen van de vrachtwagens. Ook willen we vragen om te blijven tot na het slotmoment (op die manier ben je zeker dat je kind een kampaandenken krijgt).

Fiscale attesten

Een fiscaal attest voor het kamp zal in de loop van volgende week aan alle deelnemers via mail worden bezorgd. Ontvang je liever een papieren exemplaar? Graag een seintje via info@chirosintjan.gent.

Flyers

Om nieuwe leiding te werven werden flyers gedrukt. Weet je een geschikte plek om deze te verdelen? Neem er dan morgen gerust wat mee! Er volgt ook nog een digitale versie via mail en Facebook om naar hartenlust te delen.

Wil je als ouder of sympathisant graag mee brainstormen over andere wervingsinitiatieven? Graag een seintje via veebee@chirosintjan.gent.