Bivakinfo-avond + Weekends Speelclub en Rakwi

Stilletjes aan verdwijnen de leiders achter hun bureau’s. Hierdoor zijn er niet veel chirozondagen die ons resten. Na zondag 22/05 geven ze zich helemaal over aan de leerstof. Hierna zal er enkel nog een activiteit zijn op 26/06.

Dit wil ook zebg-pageggen dat het Bivak(13/07-21/07) op komst is. Hoog tijd dus dat wij jullie hier wat meer informatie over geven. Dit doen we deze zondag, 8/05 om 18u15 na de chiro. Nadien hebben jullie nog tijd om bij de leiders van de verschillende afdelingen langs te gaan met vragen en om eventueel al te bevestigen dat uw kind mee kan gaan op Bivak. Wie weet zit er al ergens een tip verborgen voor het thema van dit jaar?
Dan zullen de Speelclubs en Rakwi’s volgende week op weekend gaan (13/05-15/05).
Voor meer info over het weekend van de speelclubs klik hier.
Voor meer info over het weekend van de Rakwi’s klik hier.