Olé Pistolé – zondag 26 april @ Pierkespark

In april is het opnieuw Olé Pistolé. Om de twee jaar organiseren wij een ontbijt en spel voor alle buurtbewoners. Kruis dus alvast aan in je agenda…want je hebt maar om de 2 jaar kans om deel te nemen aan Olé Pistolé. Vergeet je buren niet mee te nemen want die verwachten wij ook!

Olé Pistolé wordt dit jaar ook door enkele andere Gentse Chirogroepen georganiseerd (trendsetters dat we zijn :-)).  We kregen opnieuw – en met dank aan Stad Gent – subsidies via Wijk Aan Zet.  Maar door een reglementswijziging kunnen we dit niet gebruiken voor aankoop van ontbijtproducten. Wat redelijk essentieel is voor een ontbijt :-).  Maar we geven niet op.  Wie Olé Pistolé een stukje mee wil sponsoren kan dit doen via www.olepistole.be.

Alle details zal je binnenkort hier kunnen lezen!

Olé Pistolé