Bivakinfo-avond – 04 mei 18u

Beste Chirowiet, Beste ouder,

De zomervakantie komt met rasse schreden dichterbij en voor échte chirowieten kan dit maar één ding betekenen … hét hoogtepunt van ons chirojaar.  Wij kijken al reikhalzend uit naar het bivak van 14 tot 22 juli in Neerpelt.  De voorbereidingen zijn ondertussen volop aan de gang.

Opdat we er een geslaagde achtdaagse vol spel en plezier van zouden kunnen maken, omdat er veel nieuwe leden zijn die voor de 1ste keer mee zullen gaan en om iedereen de kans te geven vragen over het kamp te stellen, organiseren we op zondag 4 mei een bivakinfo-avond direct na de Chiro (18h).

Hoe ziet een Chirobivak er uit?  Wat moet zeker in je bagage zitten?  Wie zijn de koks? Hoe verloopt een dag op kamp….  en alle andere vragen die je hebt kan je dan stellen.  Je hebt de mogelijkheid om ter plaatse in te schrijven (maar dat kan ook later).

Afgelopen jaren bleef de deelnameprijs ongewijzigd (€80).  We hebben echter gemerkt dat we nog amper met dit budget rondkomen. De prijzen van heel wat dingen zijn gestegen (voeding, activiteiten, huurprijs bivakhuizen, enz.), en ook al willen we het kamp zo goedkoop mogelijk houden, we zien ons genoodzaakt toch iets te veranderen. Aangezien we weten dat het voor sommige families echt niet mogelijk is om meer te betalen, en we zeker niet willen dat chirowieten daardoor het kamp moeten missen, werken we vanaf nu met een ‘basisprijs’.  De basisprijs blijft 80 euro, maar wie wil en kan mag 90 of 100 euro betalen. Op deze manier kan iedereen die wil een extra steentje bijdragen!  Informeer zeker bij je ziekenfonds naar terugbetaalmogelijkheden.

Tot op de bivakinfo-avond! Linde, Fons, Eva, Rommy, Lowie, Wilm, Lore, Marlies, Emiel, Hannah, Jannes, Jorre & Fien

Contact: www.chirosintjan.wordpress.com of www.facebook.com/chirosintjangent. Met vragen kan je terecht via chirostjan@hotmail.com, bij groepsleidster Lore (0477/21.82.90) of volwassen begeleiding Jorre en Fien (0498/83.13.71).