Megaspeldag – 21 april 2013

Beste Vrienden van de Chiro,
Wij ontvingen in de loop van de voorbije weken een uitnodiging van het Gewest Goorland, om tezamen met allemaal andere chiro’s een reuzegroot spel te gaan spelen op 21 april 2013.
De uitnodiging klonk als volgt:
Bartje Goor, de roemrijke leider van Goorlandië, heeft gemerkt dat er heel veel onderlinge twisten zijn binnen zijn Rijk. Zo hebben de Rakwiaanse volkeren de vredespijp niet doorgegeven aan de Titoviërs, en hebben de rebelse Ribbels waterballonnen gegooid naar de Aspianen. Bartje vindt dit niet aanvaardbaar! Daarom heeft Bartje beslist dat het tijd wordt om de verschillende volkeren binnen zijn Rijk te laten strijden. Een duel!
Het belooft een leuk spel te worden en daarom zouden we er met Chiro Sint Jan graag zo talrijk mogelijk aanwezig willen zijn.
En omdat het de bedoeling is dat de afdelingen tegen elkaar spelen, zou het fijn zijn als jullie allemaal iets aandoen in de kleur van jullie afdeling: geel voor de speelclubs, groen voor de rakwi’s, rood voor de tito’s en blauw/orangje voor de keti/aspi’s.
Omdat we op verplaatsing moeten gaan, spreken we iets vroeger af op de Chiro, met name om 12u30, zodat we zeker op tijd zijn om te spelen!
Zeker komen allemaal!