De Klapgazet blaast één kaarsje uit!

Beste Vrienden van de Chiro,

Het is niet exact tot op de dag berekend, maar ergens in deze periode van het jaar mogen wij het eenjarig bestaan van ons chirokrantje vieren.

Zing alvast “gelukkige verjaardag” met ons mee. Maar spaar uw adem ook om onze krant vol interesse te kunnen blijven lezen.

Want na een welverdiende zomervakantie presenteert de redactie van de Klapgazet U gaarne en met veel plezier de tweede jaargang, 1e editie van ons Chirokrantje (klik op de link om het krantje te openen).

Een jaar geleden begonnen we met goede moed en vol verwachtingen aan ons bescheiden journalistieke avontuur, met de bedoeling ouders en sympathisanten nog iets nauwer te betrekken bij onze chiro-werking. We hopen dan ook dat we het voorbije jaar gebracht hebben wat ons doelpubliek wou lezen .. en we hopen vooral jullie het komende jaar regelmatig op te hoogte te kunnen blijven houden van ons doen en laten!

De Klapgazet .. ook na één jaar nog steeds meer dan gazettenklap.

Veel leesplezier!

De redactie