De 4e editie van de Klapgazet

Beste Vrienden van de Chiro,

Er is weer enige tijd verstreken, sinds jullie laatst nog nieuwtjes van Chiro Sint Jan mochten opvangen.

Nu het werkjaar stilaan op zijn laatste benen begint te lopen, leek het ons een ideaal moment om nog een laatste Klapgazet op jullie af te sturen. Voor een verslag van het Groepsfeest 2012, de Megaspeldag en nog veel meer, verwijzen wij jullie dan ook graag door naar de nagelnieuwe editie van De Klapgazet, 1e jaargang, 4e nummer

Wij hopen jullie volgend werkjaar met evenveel enthousiasme geregeld op de hoogte te kunnen houden van het reilen en zeilen binnen onze Chiro en hopen vooral dat jullie onze Klapgazet met veel plezier en interesse hebben kunnen lezen!

Feedback is overigens altijd welkom: voor praktische tips of bevestigende schouderklopjes richten jullie zich maar tot de leidingsploeg!

Veel leespret en tot volgend jaar!

De redactie van de Klapgazet