Uitkijken naar het nieuwe werkjaar!

Na een bomvolle juli-maand (bivak, opkuis & planning) neemt de leidingsploeg van Chiro Sint Jan in augustus even een adempauze, om vanaf september weer het beste van zichzelf te kunnen geven!

En voor het werkjaar 2011-2012 mogen we zelfs 4 nieuwe leidsters verwelkomen: Eva, Hannah, Lore & Rommy! Uiteraard zijn wij blij dat ze ervoor gekozen hebben om deel te blijven uitmaken van onze chiro, vermits ze alle vier uit het juiste chiro-hout gesneden zijn!

Jammer genoeg betekende het afgelopen bivak echter ook het afscheid van Alexander en David. Zij kozen ervoor om aan een nieuw hoofdstuk in hun leven te beginnen. Met respectievelijk 5 en 4 jaar leidingservaring in onze ploeg zullen ze node gemist worden. Gelukkig kunnen we nog steeds op hun steun en hulp rekenen, wanneer dat nodig zou zijn.
Bedankt, Alexander & David, voor de vele mooie jaren, voor ontelbare lachsalvo’s, voor bijzonder hete pizza’s … voor alles!

Ziezo, nog een fijne vakantie voor jullie allemaal en we hopen jullie in september te zien, bij de start van het nieuwe werkjaar.
Want als je ’t mij vraagt …. CHIRO!

Voor de planning van het komende werkjaar: zie “Jaarkalender”.